Van GezondDorp naar GezondLand

GezondDorp Leende 

Uitgever koolhydraatarm kookboek Gezond Dorp
Rating: 3.8 sterren
5 stemmen

DIT BOEK IS MOMENTEEL UITVERKOCHT. Rond 8 november weer beschikbaar

Reserveer nu hier alvast een exemplaar 

Minder koolhydraten hoe dat je dat? Wil je ook afvallen? Het Gezond Dorp Leende viel massaal af doordat de inwoners minder koolhydraten gingen gebruiken. Lees hier het verhaal en zie hoe ook de snackbar eigenaar hier op inspeelde.

Gezien bij diverse media-optredens o.a. Hlf8, Max en Pauw.

Hoe pas je je levensstijl aan om zo vitaal mogelijk oud te worden? Welke belangrijke rol speelt voeding daarin en waarom?

“Van GezondDorp naar GezondLand” geeft je antwoord op deze vragen. Het bevat de basisprincipes van deze gezonde leefstijl, recepten en handige dagmenu’s. Het belang van het beperken van de inname van koolhydraten wordt uitvoerig uitgelegd.

Uniek is dat de oprichters, deelnemers én lokale ondernemers van GezondDorp Leende hun ervaring en enthousiasme delen. Hun praktijkverhalen en favoriete recepten helpen jou om ook deze leefstijl te omarmen. Leer van hen hoe je weer de regie kunt nemen over je eigen gezondheid. Verbeter je energieniveau en kwaliteit van leven.

Neem hier eens een kijkje bij de uitzending van Pauw waar de inwoners van Leende rond de tafel zitten en luister naar hun verhaal.

Door de korte en bondige manier van schrijven leest het boek lekker weg en heb je deze leefstijl zo onder de knie. Dat smaakt naar meer!

Met 45 recepten en 2 voorbeeld weekmenu’s.

Mede tot stand gekomen met Jonno Proudfoot van de “Real Meal Revolutie”

Wil je wat recensies lezen? Hier volgen er een paar

meerdanvijftig.nl