Van Gezond Dorp naar Gezond Land - Leende

Uitgever koolhydraatarm kookboek Gezond Dorp
Rating: 3.5714285714286 sterren
7 stemmen

Gezond Dorp Leende is minder koolhydraten gaan eten. Maar koolhydraatarm eten, hoe doe je dat? Keer Diabetes 2 om en ga ook afvallen. Het Gezond Dorp Leende viel massaal af doordat de inwoners minder koolhydraten gingen gebruiken.

“Van Gezond Dorp naar Gezond Land”  bevat de basisprincipes van de  koolhydraatarme leefstijl, recepten en handige dagmenu’s. Het belang van het beperken van de inname van koolhydraten wordt uitvoerig uitgelegd.

Lees hier het verhaal en zie hoe ook de snackbar eigenaar hier op inspeelde.

Neem hier eens een kijkje bij de uitzending van Pauw waar de inwoners van Leende rond de tafel zitten en luister naar hun verhaal.

Zie hier een kleine reportage met Hans van Kuijk en Norbert van den Hurk

Gezien bij diverse media-optredens o.a. Hlf8, Tijd voor Max en Pauw.

Uniek is dat de oprichters, deelnemers én lokale ondernemers van Gezond Dorp Leende hun ervaring en enthousiasme delen. Hun praktijkverhalen en favoriete recepten helpen jou om ook deze leefstijl te omarmen. Leer van hen hoe je weer de regie kunt nemen over je eigen gezondheid. Verbeter je energieniveau en kwaliteit van leven.

 

Door de korte en bondige manier van schrijven leest het boek lekker weg en heb je deze leefstijl zo onder de knie. Dat smaakt naar meer!

Met 45 recepten en 2 voorbeeld weekmenu’s.

Mede tot stand gekomen met Jonno Proudfoot van de “Real Meal Revolutie”

Bestel o.a. hier bij bol.com 

Wil je wat recensies lezen? Hier volgen er een paar

meerdanvijftig.nl